PK productions

PK productions syntyi monivuotisen, vakavan videoharrastuksen jatkumona maaliskuussa 2017.

Toiminta-ajatuksena on tehdä dokumenttivideoita aiheista, joilla on myös yleisempää merkitystä. Tämän lisäksi tehdään tilauksesta lyhyitä videoita asiakkaiden tarpeisiin.

Olen koulutukseltani FT, MMK, biologi-limnologi ja toiminut vuodesta 1975 lähtien yliopiston opettajana, kemian teollisuudessa tutkijana,  teollisuuden ympäristöpäällikkönä, ympäristöalan konsulttina ja 24 vuotta Helsingin kaupungin ympäristöjohtajana. Olen Helsingin yliopiston vesibiologian dosentti ja toimin nyt osa-aikaisesti Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liiton toiminnanjohtajana. Dokumenttivideoiden osalta vahvuuteni on monivuotisen tutkijakokemuksen avulla tuoda vahva asiasisältö videomuotoon, liittyypä aihe sitten ympäristöön tai luontoon, monivuotiseen harrastukseeni sotahistoriaan tai kulttuurihistoriaan.

Kuvauskalustoni on ammattitasoa ja teen tarpeen tullen lyhyitä videoklippejä esim. vaalimainontaan tai yritysesittelyyn. Kustannustaso on varsin kohtuullinen tällaisessa yhden miehen yrityksessä. Tukijoukkoihin kuuluu myös esim. graafinen suunnittelija ja tietotekniikan asiantuntija.