PK productions

Toiminta-ajatuksena on tehdä tilauksesta lyhyitä videoita asiakkaiden tarpeisiin mm. yritysten ja yhteisöjen esittelyyn ja erilaisiin neuvonta- ja valistustarkoituksiin. Tämän ohella tehdään silloin tällöin laajempia videodokumentteja aiheista, joilla on yleisempää merkitystä. Tähän mennessä niitä on syntynyt 3, joiden esittelyt ovat edellisillä sivuilla.

Videoiden ohella olemme tehneet myös kirjankustantajien tilauksesta karttoja lähinnä sota-aiheisiin teoksiin.
Esimerkkejä toteutuneista töistä

Videodokumentit:
Matkusta Syvärille- isäni jatkosota. 2017 76 min.
Sibelius Sääksmäellä. 2019, 31 min.
Saarioisjärven tarina. 2022, 44 min.

Valistusvideot:
Miksi jätevesien erottelu kannattaa? 2015. Vantaanjoen ja Helsingin Seudun Vesiensuojeluyhdistys ry, 5:53 min.
Sähkötön, mekaaninen, vähävetinen käymäläratkaisu Sipoossa. 2015. Vantaanjoen ja Helsingin Seudun Vesiensuojeluyhdistys ry, 7:24 min.
Vapaa-ajan asunto Janakkalassa, alipainekäymälä. Vantaanjoen ja Helsingin Seudun Vesiensuojeluyhdistys ry, 8:05 min.
Vapaa-ajan asunto Tammelassa, suurisäiliöinen kompostikäymälä. Vantaanjoen ja Helsingin Seudun Vesiensuojeluyhdistys ry, 8:20 min.

Yritysesittelyt:
Konepalvelu Jarmo Latvala. 2021, 2:54 min.

Kuvauskalusto:
Videokuvauskamera uusittiin talvella 2022. Uusi kamera on mainiot arvostelut saanut nimenomaan videokuvaukseen suunniteltu hybridijärjestelmäkamera Sony Alfa 7 S III, johon on objektiiveja polttovälialueelta 24-560 mm, mikä mahdollistaa aiempaa paremmin myös vaativien luontovideoiden kuvaamisen sekä myös korkealaatuiset valokuvat. Kalustoon kuuluu myös drone DJI Phantom 4 Pro V. 2.0 , jota on käytetty mm. juuri valmistuneessa Saarioisjärvidokumentissa. Äänityksiä varten on myös asianmukainen välineistö, joista esimerkkinä luonnonääniä varten paraboliheijastin, jota käytetään parhaillaan meneillään olevassa lintukuvausprojektissa.

Yrityksellä on tukena myös graafinen suunnittelija ja tietotekniikan asiantuntija.